Bloomingville Rox 3-Sits Soffa Sammet Blå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Just nu!

Blixtkampanj:

20-60% på allt!*

Endast idag! Gäller endast t.o.m 28 sept kl 23:59.

*Gäller ej Casö, Cooee Design, Design Of, Fatboy, Innovation, Kinnabädden, Kragelund, Lexington, Mavis, Mille Notti, Rowico, Shepherd, Skruf, Tempur, Woud.

Bloomingville

Bloomingville Rox 3-Sits Soffa Sammet Blå


20 999 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar
Finns även som:

Den populära Rox soffan från Bloomingville i blå sammet. 

 

Rox är en solklar stjärna! En stjärna i blå sammet som är redo att bli mittpunkten i ditt hem. Den asymmetriska designen ger soffan en karaktär och ett utseende som är svårt att slita ögonen ifrån. Detta i kombination med det mjuka tyget och den rymliga komforten gör att Rox snabbt blir en favorit hos många. Släng på en pläd i en mustig färg över soffan för att skapa en supermysig känsla hemma. 

Varumärke Bloomingville
Storlek (LxBxH): 293 x 90 x 82 cm
Sitthöjd 43 cm
Sittdjup 63 cm
Sittplymå Polyeterskum med volymvikt 30 kg/m³
Stomme Finskt furu
Slitstyrka tyg 40 000 Martindale
Färg Blå
Ben Metallben

 

Rox Blå är klädd i sammetstyg för att erbjuda en mjuk och behaglig känsla samtidigt som soffan inger ett lyxigt intryck. Inte nog med att tyget är otroligt lyxigt, det är dessutom slitstarkt. Materialet är väldigt lättskött och soffan kommer dessutom hålla både utseende och känsla under en lång period. Med en slitstyrka på 40 000 Martindale så klarar detta tyg allt som en soffa i hemmamiljö utsätts för dagligen. 

 

Rox är en extra rymlig 3-sits och den erbjuder rymligheten av en större soffa samtidigt som den inte upptar lika mycket plats som en divan-, hörn- eller U-soffa. 3-sits soffan är dessutom enkel att kombinera ihop med en fåtölj i liknande tyg, eller i helt motsatt design för att bryta mönstret. Eller varför inte kombinera ihop 3-sits soffan med en mindre 2-sits soffa för att skapa din egen hörngrupp? Endast din fantasi sätter gränser! 


Monteringsanvisningar finner du här.

Bloomingville

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 495 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.