Bloomingville Rota Sittpuff har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-40%
Bloomingville

Bloomingville Rota Sittpuff


1 859 kr

Rek pris: 3 099 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 2-7 vardagar

Rota är en sittpuff från Bloomingville. Puffen är gjord helt i vattenhyacint som har flätats i två olika tjocklekar - lite tunnare på puffens sidor och lite tjockar på toppen och botten. Detta ger Rota en härlig struktur vars yta skiftar beroende på flätornas storlek. Puffen har även olika naturfärger vilket skapar ett randigt mönster som sträcker sig runt hela puffen. Du kan såklart använda Rota som en sittplats men även som ett litet sidobord. Var god notera att varje puff är unik och kan skifta något från varandra beroende på det använda materialet. 


Max vikt: 100 kg.

Varumärke Bloomingville
Storlek (ØxH): 75 x 40 cm
Färg Natur
Material Polyester
Bloomingville

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.