icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Bloomingville Rest Fåtölj Ljusgrå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Bloomingville

Bloomingville Rest Fåtölj Ljusgrå


11 495 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

En underbar sittkomfort, hög och formad rygg samt 34 cm fåtölj ben i ek. Vad kan gå fel? Rest erbjuder dig en klassisk fåtölj i retro design med raka linjer och inspiration hämtad från tidig nordisk stil. Tack vare det slitstarka tyget kommer du kunna njuta av denna Rest fåtölj under en lång tid framöver. 

Varumärke Bloomingville
Storlek Bredd x Djup x Höjd: 86 x 93 x 112 cm
Sitthöjd 47 cm
Sittdjup 57 cm
Sittplymå Polyeterskum med volymvikt 30 kg/m³
Stomme Finskt furu
Slitstyrka tyg 100 000 Martindale
Färg Grå, Ljusgrå
Ben Ekben

Rest har 34 cm höga ben i rökt ek och är har ett tyg i 100% slitstarkt polyester. Tyg i polyester är väldigt tåliga, lättskötta och håller både form, utseende och känsla under en lång framtid. Tyget har en slitstyrka på 100 000 Martindale, optimal pilling kapacitet och otrolig ljusäkthet. Alla faktorer som krävs av en fåtölj som ofta används i offentlig miljö. 

 

En fåtölj kan användas på en mängd olika vis. Använd fåtöljen som komplement till en snygg soffa för att skapa en komplett möbelgrupp, använd fåtöljen separat i en myshörna, eller varför inte kombinera ihop flertalet fåtöljer och på så vis skapa en unik miljö i ditt hem. Endast din fantasi sätter gränser för hur du väljer att använda fåtöljen.

 

Kombinera gärna Rest fåtölj med Rest soffa för att skapa en komplett möbelgrupp. 

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.