icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Bloomingville Rest 2-Sits Soffa Ljusgrå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Bloomingville

Bloomingville Rest 2-Sits Soffa Ljusgrå


17 495 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Rest 2-sits soffa från Bloomingville.

 

Raka linjer och simpel skandinavisk design går alltid hem hos en person som älskar den retro känslan som Rest medför. Med hög och formad rygg blir Rest en soffa som passar utmärkt i formella sammanhang. Soffan gör sig kanske som bäst i offentlig miljö där den får visa upp sin härliga design och där det extremt slitstarka tyget kommer till användning. 

Varumärke Bloomingville
Storlek Bredd x Djup x Höjd: 171 x 93 x 112 cm
Sitthöjd 47 cm
Sittdjup 57 cm
Sittplymå Polyeterskum med volymvikt 30 kg/m³
Stomme Finskt furu
Slitstyrka tyg 100 000 Martindale
Färg Grå, Ljusgrå
Ben Träben

Rest har 34 cm höga soffben i rökt ek och är tillverkad i 100% slitstarkt polyester. Tyg i polyester är väldigt tåliga, lättskötta och håller både form, utseende och känsla under en lång framtid. Tyget har en otroligt hög slitstyrka, en oslagbar pilling kapacitet på 5 av 5 och en ljusäkthet på 5 av 8. Alla faktorer som krävs av en soffa som ofta används i offentlig miljö. 

 

En 2-sits soffa är perfekt för dig som är ute efter en soffa som är anpassningsbar och som upptar lite plats i hemmet. 2-sits soffor är dessutom väldigt lätta att kombinera med en annan soffa eller fåtölj för att skapa en mysig stämning i vardagsrummet. Matcha gärna med en Rest fåtölj för att skapa en komplett möbelgrupp. 

 

Soffan kräver endast montering av ben.

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.