Bloomingville Raw Matbord 200cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-20%
Sista chansen!

Blixtkampanj:

20-60% på allt!*

Endast idag! Gäller endast t.o.m 28 sept kl 23:59.

*Gäller ej Casö, Cooee Design, Design Of, Fatboy, Innovation, Kinnabädden, Kragelund, Lexington, Mavis, Mille Notti, Rowico, Shepherd, Skruf, Tempur, Woud.

Bloomingville

Bloomingville Raw Matbord 200cm


14 399 kr

Rek pris: 17 999 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar

  • Underbart matbord med fantastiska detaljer

  • Rustik design med unik känsla

  • Gjord i solid & uttrycksfull ek med ben i järn
Varumärke Bloomingville
Storlek (LxHxB): 130x85x40cm. Bordsskiva (LxHxB): 200x78x99cm
Färg Brun, Svart
Material Ek, Järn

 

Matbordet Raw från Bloomingville är ett ytterst charmigt bord som verkligen är svårt att motstå. Med en fantastiskt rustik känsla och annorlunda form är Raw något alldeles extra!


Bordets ojämna och unika yta ger Raw ett imponerande utseende som verkligen står ut ur mängden. Varje Raw bord skiljer sig åt i både form och mönster, du kan alltså vara säker på att när du köper detta matbord så får du en pjäs som inte ser ut som någon annan. Också bra att veta är att Raw:s kanter är ytterst ojämna, vilket inte framgår helt tydligt på bilderna. 


Detta robusta bord har inte endast en solid bordsskiva i ek utan visar även upp ett imponerande underrede i järn med en sofistikerad svart yta. Kombinationen av ek och järn är riktigt snygg och något som kommer att lämpa sig utan problem i många hem!

Bloomingville

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 495 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.