Bloomingville Raw Bänk 190cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Bloomingville

Bloomingville Raw Bänk 190cm


7 999 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 2-7 vardagar

 

Bänken Raw från Bloomingville är en charmig bänk som verkligen är svårt att motstå. Med en rustik och naturlig känsla och är Raw något alldeles extra!


Raws ojämna kanter ger Raw ett unikt utseende som verkligen står ut ur mängden. Varje Raw bänk skiljer sig åt i både form och mönster, du kan alltså vara säker på att när du köper denna bänk så får du en pjäs som inte ser ut som någon annan. 


Denna robusta bänk har inte endast en solid sits i ek utan visar även upp ett underrede i järn med en svart yta. Kombinationen av ek och järn är riktigt snygg och något som kommer att lämpa sig utan problem i många hem!


Bänken används snyggt i både hall och matrum och finns även som matchande matbord.


Maxvikt: 300 kg

Varumärke Bloomingville
Storlek (LxHxD): 190 x 47 x 37 cm
Sitthöjd 45 cm
Färg Brun, Svart
Material Ek, Järn
Ben Metallben
Bloomingville

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.