icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Bloomingville Pause 3-Sits Soffa har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Just nu:
20% rabatt på allt från Bloomingville!
Gäller endast t.o.m 22 april.

Bloomingville

Bloomingville Pause 3-Sits Soffa


16 799 kr

Rek pris: 20 999 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar
Finns även som:

Pause 3-sits soffa från Bloomingville med tyg i 100% ull. 


Alla behöver med jämna mellanrum en paus. En paus från vardagen, allt som omger en och alla vardagsbekymmer. I Pause 3-sits soffa får du en chans att drömma dig bort. Låt dig omfamnas av de mjuka linjerna i denna soffa från Bloomingville. Lika underbar att sitta i som att lounga i. 

Varumärke Bloomingville
Storlek (LxBxH): 208 x 90 x 76 cm
Sitthöjd 46 cm
Sittdjup 66 cm
Sittplymå Polyeterskum med volymvikt 30 kg/m³
Stomme Finskt furu
Slitstyrka tyg 30 000 Martindale
Färg Ljusgrå
Ben Runda Träben


Pause Ljusgrå är klädd i 100% ull för att erbjuda en mjukhet och komfort som är oslagbar. Ull är ett väldigt tåligt och elastiskt material. Den ull som används är 100% naturlig och passar perfekt för en stilren nordisk stil. Materialet är även lättskött och det perfekta valet för familjen.  

 

En 3-sits erbjuder rymligheten av en större soffa samtidigt som den inte upptar lika mycket plats som en divan-, hörn- eller U-soffa. 3-sits soffan är dessutom enkel att kombinera ihop med en fåtölj i liknande tyg, eller i helt motsatt design för att bryta mönstret. Eller varför inte kombinera ihop 3-sits soffan med en mindre 2-sits soffa för att skapa din egen hörngrupp? Endast din fantasi sätter gränser! 


Övrig information

Höjd Armstöd: 76 cm

Pilling kapacitet Tyg: 3-4 av 5

Ljusäkthet Tyg: 4-5 av 8

Höjd Ben: 18 cm

Bloomingville

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.