icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Bloomingville Pause 3-Sits Soffa Mörkgrå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Bloomingville

Bloomingville Pause 3-Sits Soffa Mörkgrå


17 495 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 8-12 vardagar

Pause är en högkvalitativ soffa från det danska företaget Bloomingville. Alla behöver med jämna mellanrum en paus. En paus från vardagen, allt som omger en och alla vardagsbekymmer. I Pause får du en chans att drömma dig bort. Låt dig omfamnas av de mjuka linjerna i denna soffa från Bloomingville. Lika underbar att sitta i som att lounga i. 

Pause Mörkgrå är klädd i ett tyg som är tillverkat i 100% polyester. Tyg i polyester är väldigt tåliga, lättskötta och håller både form, utseende och känsla under en lång framtid. Tyget har en slitstyrka på 100 000 Martindale, vilket gör tyget tåligt mot i stort sett allt som en soffa vanligtvis brukar utsättas för. Oavsett om soffan används i hemmet eller i offentlig miljö. En av våra absolut mest slitstarka soffor!

En 3-sits erbjuder rymligheten av en större soffa samtidigt som den inte upptar lika mycket plats som en divan-, hörn- eller U-soffa. 3-sits soffan är dessutom enkel att kombinera ihop med en fåtölj i liknande tyg, eller i helt motsatt design för att bryta mönstret. Eller varför inte kombinera ihop 3-sits soffan med en mindre 2-sits soffa för att skapa din egen hörngrupp? Endast din fantasi sätter gränser! 

Pause 3-sits soffa finns också i en ljusgrå och en rosa variant. 

Specifikationer

Antal Sittplatser: 3 st

Bredd x Djup x Höjd: 208 x 90 x 76 cm

Sittdjup x Sitthöjd: 66 x 46 cm

Höjd Armstöd: 76 cm

Tyg: 100% Polyester

Slitstyrka Tyg: 100 000 Martindale

Pilling kapacitet Tyg: 4 av 5

Ljusäkthet Tyg: 4-5 av 8

Tygfärg: Mörkgrå/Svart (Modena 180)

Ben: Rökt Ek

Höjd Ben: 18 cm

Stomme: Finskt Furu

Sittplymå: Polyeterskum med volymvikt 30 kg/m³

Varumärke Bloomingville
Färg Mörkgrå, Svart

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.