Bloomingville Nora 2-Sits Soffa har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
-20%

Just nu:
20% rabatt på soffor, fåtöljer & dagbäddar!
Gäller t.o.m 18 nov. *Gäller ej Innovation.

Bloomingville

Bloomingville Nora 2-Sits Soffa


22 399 kr

Rek pris: 27 999 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Nora 2-sits soffa från Bloomingville med tyg i 100% ull. 


I denna Nora soffa får du uppleva äkta nordisk design och kvalité. Nora andas kvalitet genom hela soffan, något som tydliggörs i den tjocka och kvalitativa ekramen. Den nytänkande designen kombinerat med känslan av retro och det kvalitativa tyget i ull ger dig en soffa vars utseende du aldrig kommer tröttna på. För varje gång du ser soffan kommer du uppleva en ny detalj som du blir förälskad i. 

Varumärke Bloomingville
Storlek (LxBxH): 173 x 79 x 90 cm
Sitthöjd 45 cm
Sittdjup 65 cm
Sittplymå Polyeterskum med volymvikt 30 kg/m³
Stomme Ek
Slitstyrka tyg 30 000 Martindale
Färg Ljusgrå
Ben Runda Träben

Nora har 28 cm höga ben i rökt ek och är klädd med 100% ull för att erbjuda en mjukhet och komfort som är oslagbar. Ull är ett väldigt tåligt och elastiskt material. Den ull som används är 100% naturlig och passar perfekt för en stilren nordisk stil. Ull är lättskött och det perfekta valet för familjen. Tyget har en pilling kapacitet på 3-4 av 5 och en ljusäkthet på 4-5 av 8. 

 

Nora 2-sits soffa är perfekt för dig som är ute efter en soffa som är anpassningsbar och som upptar lite plats i hemmet. Soffan är dessutom väldigt lätta att kombinera med en annan soffa eller fåtölj för att skapa en mysig stämning i vardagsrummet. 

Bloomingville

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.