icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Bloomingville Kruka Matt Vit/Kork Ø14 cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Bloomingville

Bloomingville Kruka Matt Vit/Kork Ø14 cm


419 kr

Rek pris: 599 kr

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Snygg kruka från Bloomingville. Den härliga kombinationen av vitt stengods med kork i botten ger krukan en charm som gör att den sticker ut ur mängden. Perfekt att planera sin favorit blomma i. 

Finns även i en grön och en grå variant. 


Specifikationer

- Färg: Vit / Kork

- Material: Stengods / Kork

- Mått (ØxH): 14 x 14 cm

Varumärke Bloomingville
Färg Natur, Vit
Material Kork, Stengods

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.