icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Bloomingville Hängande kruka, Cool Grey har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Bloomingville

Bloomingville Hängande kruka, Cool Grey


599 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Hängande porslinskruka från danska Bloomingville som med medföljande upphängningsanordning hängs upp i taket. Lika snygg att ha i hemmet som ute på balkongen eller uteplatsen. Krukan är bubblig i designen och tillverkad i en härlig grå färg. 

Specifikationer

- Färg: Grå

- Material: Porslin

- Mått: Ø15 cm, Höjd 13 cm. Längd på banden är 135cm.

 

 

 

 


Varumärke Bloomingville
Färg Grå
Material Porslin

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.