icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Bloomingville Gångmatta 60x120 cm Grå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Bloomingville

Bloomingville Gångmatta 60x120 cm Grå


1 119 kr

Rek pris: 1 599 kr

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 dagar
Mer från: Mattor Rea Ullmattor

Vacker ullmatta från Bloomingville. Mattan är designad med små "bollar" i ull i ena delen av mattan medan andra delen ser nästintill handstickad ut. Ett unikt och snygg matta för alla rum i hemmet.

Specifikationer:

- Färg: Grå

- Material: Ull

- Mått: 60x120 cm

Storlek 60 x 120 cm
Varumärke Bloomingville
Färg Grå

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 1-3 dagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.