icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Bloomingville Förvaringsbox med hjul, Rosa/Moln har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Bloomingville

Bloomingville Förvaringsbox med hjul, Rosa/Moln


1 499 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Förvaringsbox med hjul från Bloomingville. Lekfulla till designen men samtidigt praktiska för barnrummet.
Boxens sidor är rosa med vita målade moln.

Specifikationer:

- Färg: Rosa/Moln

- Material: Trä

- Mått: Bredd 50cm x Längd 70cm x Höjd 35cm

 

Varumärke Bloomingville
Färg Rosa, Mönstrat

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.