icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Bloomingville Elegant Fåtölj Rosa/Guld har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Bloomingville

Bloomingville Elegant Fåtölj Rosa/Guld


10 995 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Elegant fåtölj är precis som namnet antyder en väldigt elegant fåtölj. Med den guldfärgs pläterade foten och ett tyg i blå sammet är Elegant redo att bli mittpunkten i vilket rum man än väljer att placera fåtöljen. Kombinationen av sammet och guld ger en hint om Nordisk glamour och ren elegans. Detta är helt enkelt en fåtölj som du aldrig kommer tröttna på.

Elegant är klädd i sammetstyg för att erbjuda en mjuk och behaglig känsla samtidigt som fåtöljen inger ett lyxigt intryck. Inte nog med att tyget är otroligt lyxigt, det är dessutom slitstarkt. Materialet är väldigt lättskött och fåtöljen kommer dessutom hålla både utseende och känsla under en lång period. Med en slitstyrka på 40 000 Martindale så klarar detta tyg allt som en fåtölj i hemmamiljö utsätts för dagligen. 

En fåtölj kan användas på en mängd olika vis. Använd fåtöljen som komplement till en snygg soffa för att skapa en komplett möbelgrupp, använd fåtöljen separat i en myshörna, eller varför inte kombiner ihop flertalet fåtöljer och på så vis skapa en unik miljö i ditt hem. Endast din fantasi sätter gränser för hur du väljer att använda fåtöljen. 

Kombinera gärna Elegant fåtölj med Rox Blå soffa för att skapa en komplett möbelgrupp. 

Specifikationer

Antal Sittplatser: 1 st

Bredd x Djup x Höjd: 77 x 76 x 73 cm

Sittdjup x Sitthöjd: 54 x 42 cm

Tyg: Sammet i 100% Polyester 

Slitstyrka Tyg: 40 000 Martindale

Tygfärg: Mörkblå (Velvet T5800-1104)

Ljusäkthet: 4-5 av 8

Ben: Metall

Stomme: Finskt Furu

Sittplymå: Polyeterskum med volymvikt 30 kg/m³

Varumärke Bloomingville
Färg Rosa

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.