icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Bloomingville Elegant Fåtölj Mörkgrå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Bloomingville

Bloomingville Elegant Fåtölj Mörkgrå


10 995 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Elegant fåtölj är precis som namnet antyder en väldigt elegant fåtölj. Den ljusgråa modellen är mer subtil än den blåa modellen i sammet. Här får du en fåtölj som lätt kan anpassas efter övrig inredning i hemmet. Med ett ordentligt sittdjup blir Elegant fåtöljen lätt en favorit och du kommer kunna spendera många timmar i denna skönhet utan att tröttna. 

Elegant Ljusgrå är klädd i 100% ull för att erbjuda en otrolig komfort och känsla. Ull är ett väldigt mjukt och bekvämt material som gör att du kommer kunna njuta av denna soffa under en lång period utan att tröttna en sekund. Ull är ett väldigt tåligt och elastiskt material. Den ull som används är 100% naturlig och passar perfekt för en stilren nordisk stil. Ull är dessutom lättskött och därför det perfekta valet för familjen.

En fåtölj kan användas på en mängd olika vis. Använd fåtöljen som komplement till en snygg soffa för att skapa en komplett möbelgrupp, använd fåtöljen separat i en myshörna, eller varför inte kombiner ihop flertalet fåtöljer och på så vis skapa en unik miljö i ditt hem. Endast din fantasi sätter gränser för hur du väljer att använda fåtöljen. 

Kombinera gärna Elegant fåtölj med Rox Ljusgrå soffa för att skapa en komplett möbelgrupp. 

Specifikationer

Antal Sittplatser: 1 st

Bredd x Djup x Höjd: 77 x 76 x 73 cm

Sittdjup x Sitthöjd: 52 x 38 cm

Tyg: 100% Ull 

Slitstyrka Tyg: 30 000 Martindale

Tygfärg: Ljusgrå (Misha 50)

Pilling kapacitet: 3-4 av 5

Ljusäkthet: 4-5 av 8

Ben: Vitoljad ek

Höjd Ben: 35 cm

Stomme: Ek

Sittplymå: Polyeterskum med volymvikt 30 kg/m³

Varumärke Bloomingville
Färg Grå, Ljusgrå

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.