icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Bloomingville Divine 3-Sits Soffa Ljusgrå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
 
Bloomingville

Bloomingville Divine 3-Sits Soffa Ljusgrå


19 995 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Divine är en lite mindre 3-sits soffa från Bloomingville med tyg i 100% ull. 

 

De simpla linjerna i designen av Divine soffan får en automatiskt att tänka på designen under 50-talet. Formen är djupt rotad i skandinavisk design och följer de uttryck som det danska företaget Bloomingville vill förmedla. Dessa faktorer gör att Divine soffan är som skapad för de som älskar en simpel och elegant inredning.

Addera färger som matchar soffan, behåll soffan simpel eller gör soffan precis så som du vill ha den. Divine klarar av alla utmaningar. 

Varumärke Bloomingville
Storlek Bredd x Djup x Höjd: 188 x 75 x 93 cm
Sitthöjd 48 cm
Sittdjup 50 cm
Sittplymå Polyeterskum med volymvikt 30 kg/m³
Stomme Finskt furu
Slitstyrka tyg 30 000 Martindale
Färg Ljusgrå
Ben Träben

 

Divine har 28 cm höga soffben i rökt ek och är klädd med 100% ull för att erbjuda en mjukhet och komfort som är oslagbar. Ull är ett väldigt tåligt och elastiskt material. Den ull som används är 100% naturlig och passar perfekt för en stilren nordisk stil. Materialet är även lättskött och det perfekta valet för familjen. Tyget har även en pilling kapacitet på 3-4 av 5 och en ljusäkthet på 4-5 av 8. 


En 3-sits erbjuder rymligheten av en större soffa samtidigt som den inte upptar lika mycket plats som en divan-, hörn- eller U-soffa. 3-sits soffan är dessutom enkel att kombinera ihop med en fåtölj i liknande tyg, eller i helt motsatt design för att bryta mönstret. Eller varför inte kombinera ihop 3-sits soffan med en mindre 2-sits soffa för att skapa din egen hörngrupp? Endast din fantasi sätter gränser! 


Matcha gärna soffan med en Divine fåtölj för att skapa en komplett känsla i hemmet. 

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.