icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Bloomingville Cube Soffbord, Svart/Rökfärgat glas har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Bloomingville

Bloomingville Cube Soffbord, Svart/Rökfärgat glas


2 099 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Soffbord Bord

Soffbord från Danska Bloominville. Ett snyggt kvadratiskt soffbord i skandinavisk design. Bordets underrede är svartlaserad metall med glasskiva i rökfärgat glas.

Specifikationer
- Färg: Svart
- Material: Metall/Glas
- Mått: W50xL50xH50cm

Varumärke Bloomingville
Färg Svart

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.