icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Bloomingville Chubby Puff Ljusgrå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Bloomingville

Bloomingville Chubby Puff Ljusgrå


5 195 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

En rymlig och bekväm puff i Chubby serien från välkända Bloomingville. Chubby kan användas som allt ifrån fotpall och sittpall till sidobord. Det kvadratiska mönstret ger en klassisk känsla och gör att det är lätt att kombinera puffen med övrig inredning i hemmet. Släng gärna över en pläd i en varm färg eller ställ lite dekoration på puffen för att skapa en mysig känsla när puffen inte används. 

Chubby är klädd med 100% återvunnet bomull. Materialet är både mjukt och slitstark vilket gör det optimalt för att använda som möbeltyg. Den återvunna bomullen är lättskött och har dessutom en lång livslängd. Allt detta gör att materialet bli perfekt till just denna bekväma Chubby puff.

Kombinera gärna puffen med Chubby 3-sits soffa. 

Specifikationer

Antal Sittplatser: 1 st

Bredd x Djup x Höjd: 100 x 100 x 38 cm

Tyg: 100% återvunnen Bomull

Slitstyrka tyg: 40 000 Martindale

Pilling kapacitet Tyg: 3-4 av 5

Ljusäkthet Tyg: 5 av 8

Tygfärg: Ljusgrå (Luis Melange Light Grey)

Ben: Vitoljad Ek

Höjd Ben: 15 cm

Stomme: Finskt Furu

Sittplymå: Polyeterskum med volymvikt 30 kg/m³

Varumärke Bloomingville
Färg Grå, Ljusgrå

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.