icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Bloomingville Chill Fåtölj Mörkgrå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Bloomingville

Bloomingville Chill Fåtölj Mörkgrå


9 495 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Chill är en bekväm fåtölj som du verkligen kan göra till din egna. Oavsett om du är personen som gärna kryper upp i fåtöljen med en bra bok eller bara föredrar att sitta i fåtöljen och se på tv, Chill är den perfekta fåtöljen för dig. En otroligt rymlig och bekväm fåtölj som du kommer kunna njuta av under en lång tid framöver. 

Varumärke Bloomingville
Storlek Bredd x Djup x Höjd: 92 x 89 x 88 cm
Sitthöjd 46 cm
Sittdjup 56 cm
Sittplymå Polyeterskum med volymvikt 30 kg/m³
Stomme Finskt furu
Slitstyrka tyg 100 000 Martindale
Färg Mörkgrå
Ben Ekben

Chill Mörkgrå har 18 cm höga ben i rökt ek och är klädd med 100% polyester. Tyg i polyester är väldigt tåliga, lättskötta och håller både form, utseende och känsla under en lång framtid. Tyget har en slitstyrka på 100 000 Martindale, en pilling kapacitet på 4 av 5 och en ljusäkthet på 4-5 av 8. Detta gör tyget tåligt mot i stort sett allt som en fåtölj vanligtvis brukar utsättas för, oavsett om den används i hemmet eller i offentlig miljö. 


En fåtölj kan användas på en mängd olika vis. Använd fåtöljen som komplement till en snygg soffa för att skapa en komplett möbelgrupp, använd fåtöljen separat i en myshörna, eller varför inte kombinera ihop flertalet fåtöljer och på så vis skapa en unik miljö i ditt hem. Endast din fantasi sätter gränser för hur du väljer att använda fåtöljen. 

 

Kombinera gärna Chill fåtölj med Chill soffa Mörkgrå för att skapa en komplett möbelgrupp. 

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.