icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Bloomingville Chill 2-Sits Soffa Mörkgrå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Bloomingville

Bloomingville Chill 2-Sits Soffa Mörkgrå


17 495 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 8-12 vardagar

Finns det något bättre än att efter en lång dag komma hem och slå sig ner i soffan och bara njuta. I denna Chill soffa kommer du kunna spendera många timmar genom att bara slappa och inte göra någonting. Chill har ett avslappnat utseende och en distinkt nordisk design. Helt enkelt en unik soffa som du kommer kunna njuta av under en lång tid framöver. 

Chill Mörkgrå är klädd med 100% polyester. Tyg i polyester är väldigt tåliga, lättskötta och håller både form, utseende och känsla under en lång framtid. Tyget har en slitstyrka på 100 000 Martindale, vilket gör tyget tåligt mot i stort sett allt som en soffa vanligtvis brukar utsättas för, oavsett om soffan används i hemmet eller i offentlig miljö. En av våra absolut mest slitstarka soffor!

En 2-sits soffa är perfekt för dig som är ute efter en soffa som är anpassningsbar och som upptar lite plats i hemmet. 2-sits soffor är dessutom väldigt lätta att kombinera med en annan soffa eller fåtölj för att skapa en mysig stämning i vardagsrummet. 

Chill 2-sits soffa finns också i en ljusgrå variant. 
Soffan kräver endast montering av ben.

Specifikationer

Antal Sittplatser: 2 st

Bredd x Djup x Höjd: 183 x 89 x 88 cm

Sittdjup x Sitthöjd: 56 x 46 cm

Tyg: 100% Polyester

Slitstyrka Tyg: 100 000 Martindale

Pilling kapacitet Tyg: 4 av 5

Ljusäkthet Tyg: 4-5 av 8

Tygfärg: Mörkgrå/Svart (Modena 180)

Ben: Rökt Ek

Höjd Ben: 18 cm

Stomme: Finskt Furu

Sittplymå: Polyeterskum med volymvikt 30 kg/m³

Varumärke Bloomingville
Färg Mörkgrå, Svart

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.