Bloomingville Chill 2-Sits Soffa Ljusgrå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
-20%

Just nu:
20% rabatt på soffor, fåtöljer & dagbäddar!
Gäller t.o.m 18 nov. *Gäller ej Innovation.

Bloomingville

Bloomingville Chill 2-Sits Soffa Ljusgrå


12 399 kr

Rek pris: 15 499 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar
Finns även som:

Chill 2-sits soffa från Bloomingville i tyg av 100% ull. 


Finns det något bättre än att efter en lång dag komma hem och slå sig ner i soffan och bara njuta. I denna Chill soffa kommer du kunna spendera många timmar genom att bara slappa och inte göra någonting.


Chill har ett avslappnat utseende och en distinkt nordisk design. Helt enkelt en unik soffa som du kommer kunna njuta av under en lång tid framöver. 

Varumärke Bloomingville
Storlek (LxBxH): 183 x 89 x 88 cm
Sitthöjd 46 cm
Sittdjup 56 cm
Sittplymå Polyeterskum med volymvikt 30 kg/m³
Stomme Finskt furu
Slitstyrka tyg 30 000 Martindale
Färg Ljusgrå
Ben Träben

Chill Ljusgrå har 18 cm höga soffben i rökt ek och är klädd med 100% ull för att erbjuda en mjukhet och komfort som är oslagbar. Ull är ett väldigt tåligt och elastiskt material. Den ull som används är 100% naturlig och passar perfekt för en stilren nordisk stil. Ull är lättskött och det perfekta valet för familjen då tyget har en hög slitstyrka, en pilling kapacitet på 3-4 av 5 och en ljusäkthet på 4-5 av 8. 

 

En 2-sits soffa är perfekt för dig som är ute efter en soffa som är anpassningsbar och som upptar lite plats i hemmet. 2-sits soffor är dessutom väldigt lätta att kombinera med en annan soffa eller fåtölj för att skapa en mysig stämning i vardagsrummet. Kombinera gärna Chill soffan med en fåtölj i samma serie för att skapa en komplett känsla i hemmet. 

 

Soffan kräver endast montering av ben.

Bloomingville

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.