Bloomingville Calm Fåtölj Ljusgrå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Bloomingville

Bloomingville Calm Fåtölj Ljusgrå


9 995 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar
Finns även som:

Med raka linjer och simpel men elegant design så inger denna Calm fåtölj ett lugn i hemmet. Knappad ryggkudde tillsammans med höga ekben ger fåtöljen ett utseende som är svårt att motstå. Det klassiska utseendet på fåtöljen gör att det är enkelt att kombinera fåtöljen med övrig inredning. 

Varumärke Bloomingville
Storlek BxDxH: 86x82x78cm, Benhöjd: 20cm
Sitthöjd 43 cm
Sittdjup 58 cm
Sittplymå Polyeterskum med volymvikt 30 kg/m³
Stomme Finskt furu
Slitstyrka tyg 40 000 Martindale
Färg Ljusgrå
Material Bomull
Ben Ekben

Calm Ljusgrå har 20 cm höga ben i rökt ek och är klädd med 100% återvunnen bomull. Tyget har en slitsyrka på 40 000 Martindale. Materialet är både mjukt och slitstark vilket gör det optimalt för att använda som möbeltyg till just denna bekväma Calm fåtölj. Tyget har en pilling kapacitet på 3-4 av 5 och en ljusäkthet på 5 av 8. 


En fåtölj kan användas på en mängd olika vis. Använd fåtöljen som komplement till en snygg soffa för att skapa en komplett möbelgrupp, använd fåtöljen separat i en myshörna, eller varför inte kombinera ihop flera fåtöljer för att skapa en unik miljö i ditt hem. Endast din fantasi sätter gränser för hur du väljer att använda fåtöljen. 

 

Kombinera gärna fåtöljen med Calm soffan för att skapa en komplett möbelgrupp. 

Bloomingville

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.