icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Bloomingville Calm 3-Sits Soffa Mörkgrå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Bloomingville

Bloomingville Calm 3-Sits Soffa Mörkgrå


13 499 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar
Finns även som:

Calm 3-sits soffa från Bloomingville. Bredd 202 cm. 


Med raka linjer och simpel men elegant design så inger denna Calm soffa ett lugn i hemmet. Knappade ryggkuddar tillsammans med de två medföljande runda prydnadskuddarna och höga ekben ger soffan ett utseende som är svårt att motstå. Dessutom blir soffan ännu mysigare och hemtrevligare om du slänger på en pläd i en mjuk färg.

Varumärke Bloomingville
Storlek Bredd x Djup x Höjd: 202 x 82 x 78 cm
Sitthöjd 43 cm
Sittdjup 58 cm
Sittplymå Polyeterskum med volymvikt 30 kg/m³
Stomme Finskt furu
Slitstyrka tyg 100 000 Martindale
Färg Mörkgrå

Calm Mörkgrå har 20 cm höga soffben i rökt ek och är klädd med ett tyg i 100% polyester. Tyg i polyester är väldigt tåliga, lättskötta och håller både form, utseende och känsla under en lång framtid. Tyget är tåligt mot i stort sett allt slitage som en vanlig soffa utsätts för, oavsett om den används hemma eller i offentlig miljö. Tyget har en pilling kapacitet på 4 av 5 och en ljusäkthet på 4-5 av 8.  


En 3-sits erbjuder rymligheten av en större soffa samtidigt som den inte upptar lika mycket plats som en divan-, hörn- eller U-soffa. 3-sits soffan är dessutom enkel att kombinera ihop med en fåtölj i liknande tyg, eller i helt motsatt design för att bryta mönstret. Eller varför inte kombinera ihop 3-sits soffan med en mindre 2-sits soffa för att skapa din egen hörngrupp? Endast din fantasi sätter gränser! 

Bloomingville

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.