icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Bloomingville Button Puff Ljusgrå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Bloomingville

Bloomingville Button Puff Ljusgrå


2 595 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar
Finns även som:

Button är en stilren och elegant puff som kan användas som både sittpall och fotpall. Pallen är lättplacerad och smälter med sina design och färg enkelt in med övrig heminredning. Passar utmärkt att ha för att kunna erbjuda en extra sittplats när det behövs, eller varför inte ha Button i hallen så att man kan slå sig ner när man behöver. 

Varumärke Bloomingville
Storlek Bredd x Djup x Höjd: 47 x 47 x 44 cm
Sittplymå Polyeterskum med volymvikt 30 kg/m³
Slitstyrka tyg 100 000 Martindale
Färg Mörkgrå

Button puff har höga ben i rökt ek och är klädd med ett tyg som är tillverkat i 50% ull och 50% polyamid. Genom att kombinera dessa material så har Bloomingville framställt en puff som är mjuk, otroligt slitstark och samtidigt har en ljusäkthet som är något utöver det vanliga när det kommer till inomhusmöbler. Helt enkelt en puff som du kommer kunna njuta av under många år. 

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.