Bloomingville Bloom Matstol Sammet Svart har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-30%
Just nu!

Kampanj:

20-60% på allt!*

Gäller endast t.o.m 27 jan, kl 23:59.

*Gäller ej Gäller ej Chhatwal & Jonsson, Fatboy, Rowico, Mille Notti, Lexington, Design Of, Casö, Innovation, Kinnabädden, Stackelbergs, Tempur, Woud.

Bloomingville

Bloomingville Bloom Matstol Sammet Svart


979 kr

Rek pris: 1 399 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 2-7 vardagar
Finns även som:
Mer från: Stolar Rea Matstolar

  • Härlig stol med livfull karaktär

  • Mjuk & lyxig sammet

  • Snygga metallben
Varumärke Bloomingville
Storlek (LxHxB): 46 x 78 x 55 cm
Sittbredd 45 cm
Sittdjup 35 cm
Slitstyrka tyg 40 000 Martindale
Färg Svart
Material Järn, Plywood, Polyester


Bloom är en härlig stol från Bloomingville. Stolen har en underbart, livfull karaktär - med sin skiftande och skimrande sammetsklädsel i polyester. Den vackra, svarta klädseln är snyggt kombinerat med stilrena metallben i svart lack - detta skapar en chic kontrast mellan mjuka och hårda material som verkligen är superfin. 


Stolen används gärna som matstol och passar lika bra i matsal som kök. para ihop Bloom med ett snyggt, mörkt bord för att skapa en trendig helhet!

Bloomingville

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.