Bloomingville Alpaca Sittpuff 38cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Bloomingville

Bloomingville Alpaca Sittpuff 38cm


1 199 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 2-7 vardagar

Alpaca är en gullig sittpuff från Bloomingville. Sittpuffen är klädd i ett grått bomullstyg med motiv av söta alpackor i vitt. Alpaca har en fyrkantig form med rundade och mjuka hörn. Puffen har en stilfull grå ton och är sydd i ett bomullstyg som är certifierat med STANDARD 100 by OEKO-TEX®


Alpaca är fylld med polystyren vilket gör puffen fyllig och bekväm att sitta på. Placera puffen i barnrummet eller använd den som en extra sittplats och som en riktigt snygg inredningsdetalj! Sittpuffen har en fastklädsel.


Max vikt: 100 kg.

Varumärke Bloomingville
Storlek (LxHxB): 38 x 38 x 38 cm
Färg Grå
Material Bomull, Ull
Bloomingville

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.