icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Bloomingville 3-pack Vägghyllor Ljusblå/Natur har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Bloomingville

Bloomingville 3-pack Vägghyllor Ljusblå/Natur


1 449 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

3-pack vägghyllor för barnrummet. Tillverkad i trä med målad utsida i en härlig ljusblå färg. Vägghyllorna har alla olika motiv inuti.

Specifikationer:

- Färg: Natur/Ljusblå

- Material: Kejsarträ

- Mått: Bredd 48cm x Djup 22cm x Höjd 41cm & Bredd 42cm x Djup 20cm x Höjd 36cm & Bredd 36cm x Djup 18cm x Höjd 31 cm

 

Varumärke Bloomingville
Färg Blå, Natur

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.