Tävling - Vinn Formex biljetter

Formex biljetterÄr du intresserad av inredning och design? Då har du nu chansen att vinna två Formex biljetter.

Formex är den största mötesplatsen för nordisk inredningsdesign. Den 24-27 augusti anordnas Formex i Älvsjö mässanSleepo kommer givetvis att vara där!

Om tävlingen:

För att vinna biljetterna vill vi att du skriver en motivering till varför just DU ska vinna biljetterna. Du får välja om du vill skriva motiveringen under tävlingsinlägget på instagram, alternativt lägger du upp en egen bild på instagram och skriver en motivering under bilden. Tagga då bilden med #sleepo_se #sleepotävling #formex2016 så att vi kan se att du är med och tävlar.

Vinstvärde (två Formex biljetter): 460 kr

Hur länge gäller biljetterna?: Båda biljetterna gäller för entré varje dag och under hela perioden (dvs. möjlighet att gå varje dag om man vill).

Tävlingsregler:

Hur utses vinnarna? En jury från Sleepo (Emelie, Elle och Philip) kommer att utse en lycklig vinnare. Den personen som har den bästa motiveringen till varför hen ska få gå på Formex kommer att vinna biljetterna.

Sleepo ambassadör på Formex: 

Om du vinner biljetterna skulle vi uppskatta om du ville agera Sleepo ambassadör på Formex och lägga upp bilder i sociala medier samt spana efter nya produkter som du tror skulle passa i vårt sortiment. Du kommer att få ett mission under dagen: Vi vill att du tar ett foto på en produkt som du tycker att vi ska köpa in till sleepo.se, bilden du lägger upp måste taggas med #sleepo_se 

Tävlingstid:

Tävlingen pågår fram till tisdag den 16 augusti. På fredag den 19 augusti presenteras vinnaren i sociala medier (via instagram och Facebook).

Övrigt:

Du måste vara 18 år eller äldre för att tävla. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Genom att delta i tävlingen godkänner du att Sleepo får publicera ditt namn i företagets marknadsföringskanaler.

Hoppas att du vill vara med och tävla!