EM-Final Tävling

På söndag är det EM-Final mellan Portugal och Frankrike! Det vill vi fira med en liten tävling i form av fotbollsjakt på sajten. Kul va?

Sleepo tävling-Exempel på produktbild med fotboll

Om tävlingen:

Navigera runt på www.sleepo.se och leta efter fotbollar som vi har gömt någonstans på sajten. Det finns totalt tre gömda fotbollar på sajten. Varje fotboll ligger enskilt på en produkt (sammanlagt tre produkter har en fotboll). Bilden till vänster visar hur fotbollen ser ut. Har du turen att hitta en fotboll så är du ett steg närmre att vinna produkten. Om du hittar produkten vill vi att du svarar på frågorna nedan:

  1. Hur många mål gjorde Zlatan Ibrahimovic i EM 2016?
  2. Vad heter Islands förbundskapten i fotboll?
  3. Vilket franskt lag har Zlatan Ibrahimovic spelat i?

Maila svaren på frågorna ovan och namnet på produkten där du hittade fotbollen till: nyhetsbrev@sleepo.se

Vinstvärde (alla produkter tillsammans): 2031 kr

 

 

Tävlingsregler:

Hur utses vinnarna?

Tre vinnare kommer att utses. De tre personerna som har flest rätt samt skickat in rätt namn på en av produkterna vinner produkten. Först till kvarn - de tre personerna som snabbast skickar in rätt svar och namn på en av produkterna kommer att vinna.

Tävlingstid:

Tävlingen börjar klockan 12.00 på söndag den 10/7-16 och pågår till klockan 21.00 (söndag 10/7-16). På måndag klockan 12.00 meddelas vinnaren via mail.

Övrigt:

Du måste vara 18 år eller äldre för att tävla. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Genom att delta i tävlingen godkänner du att Sleepo får publicera ditt namn i företagets marknadsföringskanaler.

Lyckosparkar!