Mavis Edstorp

 

Mavis Billund

 Mavis barn/juniorsängar finns här


Det är ju så vansinnigt roligt med barnrum! För är det nån gång man verkligen kan ta ut svängarna och inte låsa sig för mycket i hur det "bör" vara så är det ju just när man håller på att sätta samman ett rum som det ska lekas och levas i, åt någon man älskar extra allt. Själv kan jag surfa runt efter inspiration i timmar och få en snudd på oemotståndlig lust att göra om.

 

European Fish Lewis & Wood

 

Varför inte gå lite bananas med tapeten

En fondvägg med fiskar, fåglar, kartor eller båtar ger både något att titta på och något som är aningen mindre ömtåligt när det kommer till de där magiska tillfällena då den lille fått tio minuters oövervakad lek med kritorna och skapar ett mästerverk på väggen med full frenesi. 

Lewis & Wood har ljuvliga tapeter med en skvätt humor.
Precis som jag vill ha dom. 

 

 

Mavis Lundsberg

Mavis Lundsberg 

 

En snyggt bäddad säng är hemmets absolut vackraste möbel tycker jag; och varför inte göra samma i barnrummet? Mavis har underbara juniorsängar redo för roliga lakan, mönstrade kuddar och mängder av gosedjur. 

 

House Doctor

House Doctor Lines Matta 

Varför inte täcka en del av golvet med trasmattor i olika färger och storlekar? 

House Doctor har lite roligare mattor till bra pris, och med en såndär gummigrej under från IKEA sitter dom som berget, redo för barnfötter. 

 

 

 

 

Jeeves Suspension Petite Voliére Mathieu Challiéres

 

Och en lampa behövs ju!

Alltså, både Jeeves Suspension (vänster) och Petite Voliére Mathieu Challiéres (åt höger) får mig full i skratt och måste vara fantastiska för ett barns fantasi. Min egen pappa var en fantastisk historieberättare när jag växte upp och jag kan inte ens tänka mig vilka sagor han skulle kunna spinna fram innan läggdags med bara en av de där lamporna som inspiration. 

Men iallafall. 

 

Ett barnrum är en möjlighet att få ha lite kul, att ta ut svängarna, att få bli barn på nytt. 

Varför inte ta den chansen?

 

/Emma

 

Handla stilen här >