I ett moln av dun!

 

I mitt drömrum är det väldigt viktigt med mjuka kuddar och fluffiga täcken. Det ska var ett lite tunnare svalare täcke på sommaren och sen ett tjockare på vintern och de ska alltid vara stoppade med riktigt dun. Har alltid haft sådana täcken, även när jag var liten, så för mig finns inget annat och jag vill att mina skatter ska ha detsamma. Att de ska också ska få krypa ner under ett stort mjukt moln varje kväll, det är så mysigt.
Mille Notti har mycket hög kvalitét på sina lyxiga duntäcken och de finns i olika värmegrader (dvs hur mycket dun det är i täcket. Dessto fler gram dun dessto varmare täcke) Alla täcken från Mille Notti är dessutom rekommenderade av Astma och Allergis förbundet och är miljömärkta med Öko-Tex certifiering. Detta är något mycket viktigt att tänka på tycker jag när det faktiskt gäller något som är så nära oss varje natt. Året runt. Hela livet.
Mille Notti duntäcken
 

Mille Notti, för kropp och själ. Omger man sig med det som är både vackert och skönt så mår man nog lite bättre, det är iaf jag övertygad om! Och sen så är det så klart oerhört viktigt att välja det som är naturligt och äkta och miljövänligt. 

Mina flickor myser och finns det egentligen något bättre än att tända en bra och krypa upp i soffan under ett varmt täcke nu när det är på väg att bli vinter? Tror inte det.


 

.

Just nu är det kampanj på Mille Notti-dun och du får 20% rabatt på deras täcken och kuddar här hos Sleepo, missa inte det! (Du kommer till kampanjen här)