Englesson sängar

 

 

Att sova bra handlar mycket om att sova i en bra säng!

 

Alla vill sova gott, så är det ju, och så länge man bara kan och hinner. Men det är inte alltid man får det, mycket kan spela roll för att få den sömn man önskar.
Olika faktorer påverkar och nattsömnen är inte självklar för alla, speciellt inte efter att man skaffat små skatter. Sömnen ju bryts ständigt av yrvakna barn som är hungriga eller törstiga eller som haft en riktig riktig läskig mardröm.
Har man olika orsomoment under natten så är det ju extra att man verkligen sover gott de timmar man faktiskt gör det.
Att man inte störs av själva sängen och att den är för hård eller för mjuk eller något annat kroppen inte trivs med.


Att den är anpassad just efter ens egna  behov och det just det man själv uppskattar hos en bra säng.
Och det är faktiskt inte alltid så lätt att veta vad som är bra. Det finns ett stort utbud av olika ramar och madrasser och vissa önskar att sängen ska vara riktigt mjuk, en som man riktigt sjunker ned i, och söker efter det och en annan att den ska kännas fast och rejäl för ryggen. Men det nästan alla bör ha i sängrummet är en säng som är gjord av bra kvalité och material. Det är det allra viktigaste för din goda nattsömn och din sömn är det allra viktigaste för ditt välmående.

 

Englesson sängar

Sängen ovan är från Englesson och heter Impression. En säng av hög kvalité och till ett attraktivt pris och ni finner den här.
.

 

 

Englesson sängar

 

Kommer ni håg när kvalitétssängar bar skulle vara rutiga? Som tur är, om man inte önskar rutigt vill säga, så finns numera madrassklädsel i många olika tyger och varianter.
Bara att välja det som du önskar (och du kan dessutom få samma tyg på både sängram och gavel)

 

Englesson sängar

 

Att ha små skatter i sin säng kan vara oroligt och obekvämt men så klart även vara riktigt riktigt härligt också:) (Alla pics  är från Englesson)

 

 

Olika typer sängar av hög kvalité och bra sovkomfort hittar ni här!

 

//Petra