Belid Radiell Läslampa Svart har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-20%
Belid

Belid Radiell Läslampa Svart


1 199 kr

Rek pris: 1 499 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar
Finns även som:

  • Klassisk vägglampa

  • Funktionell med slang för optimal anpassning

  • Anpassad för dimmer
Varumärke Belid
Färg Svart
Material Metall
Storlek Ut från vägg 29 cm
Ljuskälla GU5,3 / MR16 Max 3W

 

Läslampan Radiell är en tjusig litenläslampa som gör sig riktigt bra bredvid sängen. Kryp ned i sängen med en bra bok och mys i det trevliga skenet från Radiell. 

 

Radiell en smakfull läslampa som med den böjbara slangen är väldigt lättanpassad. Inspirerad av navigationssystem, Radiell uppvisar en härlig mix av klassisk och industriell design. 


Radiell har en snygg, svart finish med eleganta detaljer i en vacker mässingsfärg. Lampan är dimbar och ljuset regleras lätt av dig för att matcha känsla och humör. 


LED ljuskälla medföljer och Radiell är dimbar. Tänk på att använda en dimmer som är anpassad för LED ljuskällor och som tål låg watt.


Belid

Belid

Från Varberg på den svenska västkusten har Belid sedan 1969 producerat belysning med fantastiskt hantverk, tidlös formgivning och strålande funktionalitet. Med oerhört engagemang och stor passion för skapandet, är Belid idag en utav Nordens främsta leverantörer av belysning och med sitt breda samt högkvalitativa sortiment strävar Belid efter att med stolthet ”föra vidare ljuset från Varberg.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.