Belid Primus II Taklampa Mattvit har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Belid

Belid Primus II Taklampa Mattvit


1 799 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 4-9 vardagar

  • Taklampa i retro stil

  • Justerbar höjd

  • Tillverkad i svenska Varberg
Varumärke Belid
Färg Vit
Material Metall
Storlek Diameter: 43 cm
Ljuskälla E27 Max 100W

Primus, från Belid, är en tidlös och retro-inspirerad taklampa som passar riktigt bra över matbordet i köket. Designen går tillbaka till mitten av 80-talet, men genom tiden och de olika trender som passerat har Primus färger varierat. Lampan är en utav Belids mest populära kökslampor och det är inte svårt att förstå varför. Pendeln har ett handtag i metall som gör det enkelt att justera höjden över matbordet. 


Primus har en klassisk färg i mattvit med stilrena och matchande detaljer, vilket gör lampan ytterst lättanpassad till annan inredning. Välj Primus om du vill ha en taklampa som inte går ur tiden och som fortsätter att vara lika stilfull år efter år. 

 

Primus är anpassad för takkrok samt har en sladd med spiralhiss.


Var god notera att miljöbilderna visar inte denna lampas korrekta färg.

Belid

Belid

Från Varberg på den svenska västkusten har Belid sedan 1969 producerat belysning med fantastiskt hantverk, tidlös formgivning och strålande funktionalitet. Med oerhört engagemang och stor passion för skapandet, är Belid idag en utav Nordens främsta leverantörer av belysning och med sitt breda samt högkvalitativa sortiment strävar Belid efter att med stolthet ”föra vidare ljuset från Varberg.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.