Belid Picasso LED Taklampa Svart har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Belid

Belid Picasso LED Taklampa Svart


2 699 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 4-9 vardagar

  • Tillverkad i svenska Varberg

  • Anpassad för dimmer

  • LED ljuskälla medföljer
Varumärke Belid
Färg Svart
Material Metall
Storlek (ØxH): 50 x 23 cm
Ljuskälla G9 LED Max 25

 

Taklampan Picasso från Belid är en lampa med ett tidlöst uttryck. Denna lampa kommer att passa in i inredningen år efter år utan problem. Picasso ger ett härligt och direkt sken som hjälper till att lysa upp på ett riktigt bra sätt!

 

Med sin spännande design, bestående av fyra metallskärmar, ovanpå varandra, stilrena upphängning och snygga finish, är Picasso en chic och piffig  taklampa. Picasso passar perfekt över matbordet!


 

LED ljuskälla medföljer och Cato är dimbar. Tänk på att använda en dimmer som är anpassad för LED ljuskällor och som tål låg watt.

 

Belid

Belid

Från Varberg på den svenska västkusten har Belid sedan 1969 producerat belysning med fantastiskt hantverk, tidlös formgivning och strålande funktionalitet. Med oerhört engagemang och stor passion för skapandet, är Belid idag en utav Nordens främsta leverantörer av belysning och med sitt breda samt högkvalitativa sortiment strävar Belid efter att med stolthet ”föra vidare ljuset från Varberg.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.