Belid Ledro Vägglampa Svart har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Belid

Belid Ledro Vägglampa Svart


1 699 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

  • Nätt lampa med stilren form

  • Tillverkad i svenska Varberg

  • Anpassad för dimmer
Varumärke Belid
Färg Svart
Material Metall
Storlek Ø: 6 cm, Längd arm: 40 cm
Ljuskälla GU5,3 / MR16 Max 3W


Vägglampan Ledro från Belid är en nätt liten lampa som ändå uppvisar hög funktionalitet och stor personlighet. Med raka linjer och stilren design är Ledro väldigt lättplacerad och passar allra bäst bredvid sängen eller soffan. 


Praktisk och smakfull, Ledro skapar en mysig stämmning med sitt dimbara sken och kan även riktas åt flera olika håll med den justerbara lamparmen. 


Ledro är definitivt för dig som vill ha en lampa med snygg design som inte tar för mycket plats!


LED ljuskälla medföljer och Ledro är dimbar. Tänk på att använda en dimmer som är anpassad för LED ljuskällor och som tål låg watt.

Belid

Belid

Från Varberg på den svenska västkusten har Belid sedan 1969 producerat belysning med fantastiskt hantverk, tidlös formgivning och strålande funktionalitet. Med oerhört engagemang och stor passion för skapandet, är Belid idag en utav Nordens främsta leverantörer av belysning och med sitt breda samt högkvalitativa sortiment strävar Belid efter att med stolthet ”föra vidare ljuset från Varberg.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.