Belid Diablo LED Vägglampa Grå/Blanksvart Ø40 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Belid

Belid Diablo LED Vägglampa Grå/Blanksvart Ø40


3 599 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar
Finns även som:

  •  Intressant design som står ut

  •  Minimalistisk vägglampa som gör ett stort intryck

  • Tillverkad i svenska Varberg
Varumärke Belid
Färg Svart
Material Metall
Storlek Diameter: 40 cm
Ljuskälla G9 LED Max 10W

 

Diablo är en spännande vägglampa med LED från Belid med en minimalistisk design som ändå gör ett starkt intryck. Denna runda lampa består av fyra cirklar som sitter ovanpå varandra vilket skapar en intressant look. Baksidan på den tredje cirkeln är lackad i svart och den yttersta cirkeln har en grå ton vilket ger Diablo ett sofistikerat uttryck.

 

Lampan är gjord i metall och har en medföljande sladd i vitt med brytare. Diablo har ett djup på 12,2cm och en diameter på 40 cm. 

 

Finns även i mindre modell, 30cm.

 

Tillverkad i Sverige.

 

Ljuskälla medföljer. Ej dimbar.


Belid

Belid

Från Varberg på den svenska västkusten har Belid sedan 1969 producerat belysning med fantastiskt hantverk, tidlös formgivning och strålande funktionalitet. Med oerhört engagemang och stor passion för skapandet, är Belid idag en utav Nordens främsta leverantörer av belysning och med sitt breda samt högkvalitativa sortiment strävar Belid efter att med stolthet ”föra vidare ljuset från Varberg.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.