Belid Dex Spot Taklampa Vit har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Belid

Belid Dex Spot Taklampa Vit


2 899 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 4-9 vardagar
Finns även som:

Dex är en enkel och stilren taklampa från Belid. Lampan har raka linjer och tre spotlights som kan vinklas i önskad riktning. Lampan har en smal för bättre ljuskomfort. Dex har en lättanpassad vit färg. Lampan är anpassad för takkrok och är även dimbar.


LED ljuskällor medföljer och Dex är dimbar. Tänk på att använda en dimmer som är anpassad för LED ljuskällor och som tål låg watt.

Varumärke Belid
Färg Vit
Material Metall
Storlek (ØxH): 28 x 19 cm
Ljuskälla 3 x GU10 Max 6W
Belid

Belid

Från Varberg på den svenska västkusten har Belid sedan 1969 producerat belysning med fantastiskt hantverk, tidlös formgivning och strålande funktionalitet. Med oerhört engagemang och stor passion för skapandet, är Belid idag en utav Nordens främsta leverantörer av belysning och med sitt breda samt högkvalitativa sortiment strävar Belid efter att med stolthet ”föra vidare ljuset från Varberg.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.