Belid Deluxe LED Vägglampa Svart har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Belid

Belid Deluxe LED Vägglampa Svart


2 099 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

  • Tillverkad i svenska Varberg

  • Lyxiga detaljer i mässing

  • Anpassad för dimmer
Varumärke Belid
Färg Svart
Material Metall
Storlek Höjd: 28 cm, Ut från vägg 23 cm
Ljuskälla GU5,3 / MR16 LED 4,6W

 

Vägglampan Deluxe från Belid uppvisar minimalism när den är som bäst. Denna tidlösa vägglampa står ut med sina lyxiga detaljer i mässing och snygga svarta färg. Deluxe är även en härligt stämmningsfull lampa - med sin dimmerfunktion anpassar du lätt ljus efter humör och känsla för att skapa den perfekt atmosfären. Placera gärna Deluxe bredvid sängen i sovrummet för ett härligt sken innan det är dags att sova. 


 

LED ljuskälla medföljer och Deluxe är dimbar. Tänk på att använda en dimmer som är anpassad för LED ljuskällor och som tål låg watt.


Sladd med stickkontakt. Ljuskälla medföljer, dimmer/brytare sitter på väggfästet.


Belid

Belid

Från Varberg på den svenska västkusten har Belid sedan 1969 producerat belysning med fantastiskt hantverk, tidlös formgivning och strålande funktionalitet. Med oerhört engagemang och stor passion för skapandet, är Belid idag en utav Nordens främsta leverantörer av belysning och med sitt breda samt högkvalitativa sortiment strävar Belid efter att med stolthet ”föra vidare ljuset från Varberg.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.