Belid Colton Vägglampa Vit Kort har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Belid

Belid Colton Vägglampa Vit Kort


1 899 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

  • Tillverkad i svenska Varberg

  • Flexibel & funktionell

  • LED ljuskälla medföljer
Varumärke Belid
Färg Vit
Material Metall
Storlek (ØxH): 18 x 16 cm, Ut från vägg 18 cm
Ljuskälla GU10 LED Max 10W

 

Den korta vägglampan Colton från Belid är stillfullt praktisk och passar perfekt för dig som är ute efter både god funktion och chic design. Colton uppvisar ett snyggt industriellt utseende med skarp form och fräsch finish. 


Colton Kort har inte endast ett smakfullt uttryck utan är även ytterst praktisk med användarvänlig funktion. Lamphuvudet kan enkelt vridas för att inta flera olika positioner just för att uppnå fantastisk belysning. 


Colton Kort kommer utan problem att passa in i en rad olika Svenska hem med sin "less is more" Skandinaviska design och mångsidiga funktion. Colton gör sig utan tvekan perfekt i sovrum och vardagsrum men kommer även vara superfin i resten av hemmet! 


Ljuskälla medföljer.

Belid

Belid

Från Varberg på den svenska västkusten har Belid sedan 1969 producerat belysning med fantastiskt hantverk, tidlös formgivning och strålande funktionalitet. Med oerhört engagemang och stor passion för skapandet, är Belid idag en utav Nordens främsta leverantörer av belysning och med sitt breda samt högkvalitativa sortiment strävar Belid efter att med stolthet ”föra vidare ljuset från Varberg.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.