Belid Cato Q LED Triospot Taklampa Vit har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Belid

Belid Cato Q LED Triospot Taklampa Vit


3 299 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

  • Klassisk & stilren form

  • Tillverkad i svenska Varberg

  • Dimbar LED
Varumärke Belid
Färg Vit
Material Metall
Storlek (ØxH): 28 x 20 cm
Ljuskälla 3 x GU10 LED Max 10W

 

Cato Q Triospot från Belid, är en taklampa med tre stycken spotlights i en klassisk och stilfull design. Cato Q Triospot är mycket flexibel och anpassbar då ljuset kan vinklas i olika riktningar för optimal upplysning. Lampan är dimbar så du kan kontrollera skenets styrka.

 

Cato Q Triospot kombineras mycket lätt med många inredningsstilar och miljöer. Varför inte placera taklampan i hallen för ett riktigt välkomnande sken?


Cato Q Triospot taklampan skiljer sig från Cato Triospot då Cato Q har ett akrylrör som ger 30% mer ljus och spridning.


Var god notera att Cato Q Triospot kräver fast installation. 


LED ljuskälla medföljer och Cato är dimbar. Tänk på att använda en dimmer som är anpassad för LED ljuskällor och som tål låg watt.

Belid

Belid

Från Varberg på den svenska västkusten har Belid sedan 1969 producerat belysning med fantastiskt hantverk, tidlös formgivning och strålande funktionalitet. Med oerhört engagemang och stor passion för skapandet, är Belid idag en utav Nordens främsta leverantörer av belysning och med sitt breda samt högkvalitativa sortiment strävar Belid efter att med stolthet ”föra vidare ljuset från Varberg.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.