Belid Cato 5-spot LED Taklampa Svart har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Belid

Belid Cato 5-spot LED Taklampa Svart


4 099 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 4-9 vardagar

  • Klassisk & stilren form

  • Tillverkad i svenska Varberg

  • Dimbar LED
Varumärke Belid
Färg Svart
Material Metall
Storlek (ØxH): 29 x 19 cm
Ljuskälla 5 x GU4 / MR11 Max 3W

 

Cato 5-spot från Belid, är en taklampa med fem stycken spotlights i en klassisk och stilfull design. Cato 5-spot är mycket flexibel och anpassbar då ljuset kan vinklas i olika riktningar för optimal upplysning. Lampan är dimbar så du kan kontrollera skenets styrka.

 

Cato 5-spot kombineras mycket lätt med många inredningsstilar och miljöer. Varför inte placera taklampan i hallen för ett riktigt välkomnande sken?


Cato är anpassad för takkrok. LED ljuskälla medföljer och Cato är dimbar. Tänk på att använda en dimmer som är anpassad för LED ljuskällor och som tål låg watt.

Belid

Belid

Från Varberg på den svenska västkusten har Belid sedan 1969 producerat belysning med fantastiskt hantverk, tidlös formgivning och strålande funktionalitet. Med oerhört engagemang och stor passion för skapandet, är Belid idag en utav Nordens främsta leverantörer av belysning och med sitt breda samt högkvalitativa sortiment strävar Belid efter att med stolthet ”föra vidare ljuset från Varberg.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.