Beach House Underlakan Smoke Enkel har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
-25%

Just nu:
25% rabatt på allt från Beach House!
Gäller t.o.m 25 nov.

Beach House Company

Beach House Underlakan Smoke Enkel


562 kr

Rek pris: 749 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Fantastiskt mjukt underlakan i grått från Beach House i mycket hög kvalitet i 100% bomullsjersey. En av jerseylakanens stora fördelar är att det är strykfritt. Det blir lika snyggt vare sig man tvättar och hänger på tork eller tumlar. Lakanet är Öko-Tex Klass 1 certifierat vilket betyder att det producerades utan några farliga kemikalier. 


Underlakanet paras snyggt ihop med Beach House påslakan & örngott Snowflake. 


Mått Enkel: 180 x 270 cm


Var god notera att lakanet kan avge en del bomulls ludd under de första gångerna du tvättar det. 

Varumärke Beach House Company
Färg Grå
Material Bomull

Beach House Company

Beach House Company lanserade hösten 2009 för första gången sina högkvalitativa jerseysängkläder i Europa. Designen inspireras, som namnet vittnar om, av livet vid Stilla Havskusten längs Kaliforniens kustlinje. Färgerna och modellerna ska spegla den känsla man får när lakanen används - avslappning och enkelhet är ledorden för företagets produkter och marknadsföringen av dem. Lakanen är helt enkelt ett förkroppsligande av den kaliforniska livsstilen.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.