icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Beach House Lovely Pläd har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Just nu:

25% rabatt på allt från Beach House

Gäller endast t.o.m söndag 22 juli

Beach House Company

Beach House Lovely Pläd


1 199 kr

Rek pris: 2 395 kr

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Fint stickad alpacka-pläd från Beach House, tung i fallet och silkeslen. Kabelmönstrad.
Ger en fantastiskt lyxig känsla!
Mått: 130 x 180 cm. I olika grå nyanser.
Alpacka tillhör kameldjuren och har en päls med unika kvaliteter. Alpackafibern är glansig och silkig till sin natur. Genom att vara ihålig och luftbärande blir den lättare och mycket varmare än fårull. Alpackafibern har beskrivits som starkare än mohair, finare än cashmere, smidigare än silke och mjukare än bomull. Fibern saknar lanolin vilket gör att den inte kliar och är hypoallergen. Samtidigt är den vattenavvisande och har ett naturligt flamskydd.
Pälsprodukterna kommer från djur som inte klarat det stränga klimatet där de lever. Inga alpackor avlivas för pälsens skull.
Varumärke Beach House Company
Storlek 130 x 180 cm
Material 100% Alpacaull
Färg Grå, Svart

Beach House Company

Beach House Company lanserade hösten 2009 för första gången sina högkvalitativa jerseysängkläder i Europa. Designen inspireras, som namnet vittnar om, av livet vid Stilla Havskusten längs Kaliforniens kustlinje. Färgerna och modellerna ska spegla den känsla man får när lakanen används - avslappning och enkelhet är ledorden för företagets produkter och marknadsföringen av dem. Lakanen är helt enkelt ett förkroppsligande av den kaliforniska livsstilen.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.