Kids Concept Star Vägghylla har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Kids Concept

Kids Concept Star Vägghylla


799 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 4-9 vardagar

Star är en fin vägghylla från Kids Concept. Hyllan kan lätt fästas på väggen och där kan exempelvis böcker, gosedjuren och andra favoritsaker placeras. Hyllan uppvisar en stabil konstruktion och en tidlös design som passar i barnrummet i år efter år och kan följa barnen upp i ålder. Fyra hyllplan och utskuren stjärna vid hyllans topp. Tillverkad i MDF med en neutral vitmålad yta.


Specifikationer:

(LxBxH): 50 x 12 x 60 cm

Skruvar till väggen ingår ej.

Produkten levereras omonterad. 

Varumärke Kids Concept
Färg Vit
Material MDF
Kids Concept

Kids Concept

Kid’s Concept är ett svenskt designföretag som grundades 2007 med passion att skapa egendesignade produkter för att förenkla livet kring barnen och bidra till en trygg och lekfull barndom. Det är enkelt att inreda barnrummet med möbler och leksaker från Kids Concept då de uppvisar stilrena och genomtänkta designkoncept.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.