Fri frakt på allt i hela sverige Öppet köp i 14 dagar

Spjälsängar

Alla föräldrar vill väl att deras små bebisar ska sova lugnt och tryggt. På Sleepo har vi ett stort utbud av spjälsängar i olika stilar som uppfyller de högt ställda säkerhetskraven. En spjälsäng är barnets första egna säng och vi kan erbjuda ett stort urval av olika modeller. Idag finns det olika stilar på spjälsängarna för att du som förälder ska kunna välja en som passar era behov och som går i samklang med husets övriga inredning.

Endast idag!

Black Friday Week

  • 25% måndag 23 nov
  • 24% tisdag 24 nov
  • 23% onsdag 25 nov
  • 22% torsdag 26 nov
  • 21% fredag 27 nov
  • 20% lördag 28 nov
  • 20% söndag 29 nov
  • 20% måndag 30 nov
Rabatten gäller endast t.o.m 23:59 varje dag. *20% rabatt hela veckan: DanForm, DBKD, Design House STHLM, HKLiving, Tempur
*15% rabatt hela veckan: Casø, Cooee Design, Design Of, Kragelund, NG Baby, Shepherd, Skruf, Troll, Uyuni Lighting, Rowico, Woud
*10% rabatt hela veckan: Fatboy, Innovation, Mavis

Stort utbud av spjälsängar

Alla föräldrar vill väl att deras små bebisar ska sova lugnt och tryggt. På Sleepo har vi ett stort utbud av spjälsängar i olika stilar som uppfyller de högt ställda säkerhetskraven.

En spjälsäng är barnets första egna säng och vi kan erbjuda ett stort urval av olika modeller. Exempel på produkter som finns i vårt sortiment är Babybjörn vagga och Troll spjälsäng. Idag finns det olika stilar på spjälsängarna för att du som förälder ska kunna välja en som passar era behov och som går i samklang med husets övriga inredning. Vitt trä är klassiskt och passar in i de flesta hem, en vagga med hjul gör att sängen enkelt kan förflyttas mellan olika rum och en färgglad säng i en härlig och modern färg lyser upp rummet.

För resan och utflykten

En höj- och sänkbar säng underlättar för ryggen när du vill lyfta upp ditt barn. Om ni ofta är ute på resa eller om barnet ibland sover över hos någon annan kan det vara bra med en resesäng. Dessa väger lite samt är enkla att fälla upp när de ska användas. Många märken som tillverkar sängar, producerar även madrasser och sängkläder, titta gärna vad vi har i vårt övriga sortiment. Alla spjälsängar som säljs är naturligtvis kontrollerade och tillverkade enligt svenska krav, för att vara säkra för barnet att sova i. En stor del av de material som används är trä, en både gedigen och vacker råvara.

Beställ din barnsäng hos oss

Vi på Sleepo handplockar vi barnsängar av märken som vi tycker lite extra om och gärna vill kunna erbjuda våra kunder. Vi är glada att ha ett stort sortiment av moderna, klassiska och säkra spjälsängar där ditt barn kan sova gott och tryggt. Om du beställer från oss bjuder vi på frakten. Du får dessutom 14 dagars öppet köp och fri retur om du behöver skicka tillbaka varorna.

Om du har några frågor om våra spjälsängar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefonnummer: 08-20 87 70 eller besök oss på Markvardsgatan 9 som ligger centralt i Stockholm. Här hjälper våra sängexperter dig med val av rätt säng, varmt välkommen!

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt på allt i hela Sverige
Sleepo erbjuder fri frakt på alla produkter i hela Sverige.
Öppet köp i 14 dagar
Du har alltid öppet köp i 14 dagar från och med att du mottagit din leverans