Fri frakt på allt i hela sverige Förlängt öppet köp t.o.m. 31 jan

Myspölar & Sovpölar

NG Babys Myspöl är en trygg och skön mysplats för din baby. Placera myspölen på golvet och låt ditt barn leka eller mysa där i. Linnet är mekaniskt mjukgjort. Linnets fantasiska egenskaper är att svalka vid varmare temperaturer, och värmade när det är lite kyligare. Storlek: Finns i Ø100 cm & Ø120cm.

.bf_sceme_days_ended { text-decoration: line-through; }
Just nu!

Black Friday Week

  • 25% måndag 22 nov
  • 24% tisdag 23 nov
  • 23% onsdag 24 nov
  • 22% torsdag 25 nov
  • 21% fredag 26 nov
  • 20% lördag 27 nov
  • 20% söndag 28 nov
  • 20% måndag 29 nov
Rabatten gäller endast t.o.m 23:59 varje dag. *20% rabatt hela veckan: Chhatwal & Jonsson, Cooee Design, CURA, Dan Form, DBKD, Design House Stockholm, Jonathan Adler, Kids Concept, Klippan Yllefabrik, Kragelund, Linie Design, Read The Label, Seletti, Skruf, Tempur, Umage, Uyuni Lighting, Mille Notti
*15% rabatt hela veckan: Broste Copenhagen, Casö, Design of, Hübsch, Jensen, Mavis, Muse Candles, NG Baby, Rowico, Troll, Woud
*10% rabatt hela veckan: Fatboy, Innovation

Myspöl

En myspöl ger din baby en säker och gosig plats där den kan leka eller sova. Det finns även en sovpöl som du placerar i sängen, för att kunna sova tryggt tillsammans.

En trygg och gosig myspöl

En myspöl är ett tryggt val för dig och din baby, då den skapar en mysig och säker sovmiljö var du än placerar den. Skapa ett mysigt område där det är tryggt för din baby, genom att lägga ut favoritleksakerna och kanske snuttefilten runt omkring. Det finns även en lite mer avlång variant som kallas sovpöl och placeras i sängen. Då kan du och din baby sova tillsammans utan någon risk för olyckor. Vi har myspölar i olika storlekar, färger och mönster. I de pölarna som är lite större kan två barn få plats, medan den som är lite mindre låter ditt barn få en ombonad och mysig plats i ro. Eller varför inte köpa en myspöl till din hund eller till din katt?

Naturliga och lättskötta

Det är viktigt att vi väljer produkter som är så naturliga som möjligt för de allra minsta. Överdraget på mys- och sovpölarna är tillverkat av naturliga material, som 100 % bomull eller lin. Det är avtagbar klädsel som kan tvättas i maskin, så det är ingen fara om det råkar komma lite spill på dem. Det finns inga vassa kanter på en myspöl utan allt är mjukt, bekvämt och säkert för din baby. Fyllningen i kanterna är rörlig, vilket innebär att du kan forma ett sittstöd som underlättar vid sitträningen. Bottenplattan är tillverkad av skumgummi som ger ett ergonomiskt och hållbart underlag.

Mönster och färger

I den här kategorin kan du hitta myspölar och sovpölar med många olika mönster och färger. Du kan även välja mellan lite olika storlekar och utformningar. Oavsett om du väljer en myspöl som har en jordnära färg eller om du väljer en som har fina och inspirerande mönster, kan du vara säker på att du får en produkt av allra högsta kvalitet. Myspölen är lätt att flytta och skapar en trygg zon för din baby, var du än placerar den.

Du har tidigare tittat på

Alltid på Sleepo!

Fri frakt på allt i hela Sverige
Sleepo erbjuder fri frakt på alla produkter i hela Sverige
Förlängt öppet köp t.o.m. 31 jan
Sleepo erbjuder alltid öppet köp i 14 dagar