icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Babybjörn Vagga Harmony har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Babybjörn

Babybjörn Vagga Harmony


2 097 kr

Rek pris: 2 995 kr

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Gunga mjukt och somna gott.

Babybjörns vagga låter ditt barn somna tryggt och lugnt till mjuka gungningar. Vaggan är perfekt under den första tiden när din nyfödda sover ofta men kortare stunder. Den är enkel att flytta runt i hemmet så att du alltid kan vara nära ditt barn.

 

Här vaggas ditt barn till ro med mjuka, fjädrande rörelser. Vaggan är lätt att gunga med handen eller foten men rör sig också av barnets egna rörelser, vilket hjälper din lilla att komma till ro och sova gott.

 

Vaggan är designad för att du som förälder ska kunna ha trygg uppsikt över ditt lilla barn. Tack vare det transparenta nättyget och den låga höjden är det enkelt och bekvämt att se om ditt barn sover tryggt och mår bra.

 

 

Ålder
Från nyfödd till ca 6 månader, maxvikt 8 kg.

Material
Nättyget är tillverkat i 100 % polyester, madrassöverdraget i bomull och benen i trä och stål. Fötterna är tillverkade av TPE-plast. Skummet i madrassen är tillverkat av polyeter.

Textilierna är testade och godkända enligt Öko-Tex Standard 100, klass 1 för babyprodukter. De är garanterat ofarliga för barns ömtåliga hud och kan inte framkalla allergier.

Skötselråd
Tyget på babybädden är lätt att ta av och tvättas i maskin, 40 ˚C.
Madrassen och överdraget maskintvättas i 60 ˚C.

Madrass ingår
Specialsydd madrass ingår.

Bäddmått
36x72 cm


Mått uppfällt läge:
Höjd: 65 cm
Längd: 79 cm
Bredd: 58 cm

Vikt
6 kg

Stadig konstruktion
Konstruktionen är stadig med ordentliga glidskydd som även skyddar golvet.

Enkel montering
Det är lätt att montera vaggan, allt du behöver finns med i förpackningen – två skruvar och en nyckel.

Varumärke Babybjörn
Färg Vit
Material 100% polyester
Tillgängliga storlekar (h * l * b): 65*79*58cm

Babybjörn

I år har det gått precis femtio år sedan starten. BabyBjörn är alltjämt ett svenskt familjeföretag, men produkterna finns idag över hela världen och den ursprungliga affärsfilosofin har visat sig vara hållbar, precis som produktkvaliteten. Trender må ha kommit och gått, men små barns behov av trygghet och närhet har inte förändrats.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.