icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Babybjörn Resesäng Light Svart har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Babybjörn

Babybjörn Resesäng Light Svart


2 069 kr

Rek pris: 2 299 kr

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Lätt och smidig resesäng
BABYBJÖRN Resesäng Light är den perfekta sängen att ta med på resan. Den väger endast fem kilo och du fäller upp den i en enda rörelse. Den tillhörande transportväskan är lika smidig som en vanlig väska. Lättare än så här blir det inte att sova borta med små barn.

Lätt att bära med sig
BABYBJÖRN Resesäng Light väger endast fem kilo. Resesängen har en genomtänkt design och tar lite plats i rummet.

Enkel att montera
BABYBJÖRN Resesäng Light fälls upp i en enda rörelse. När den inte används fäller du enkelt ihop den och transporterar eller förvarar den i väskan.

Tryggt för barnet
Den rejäla madrassen ser till att resesängen står stadigt på golvet. De inåtlutande väggarna skapar en ombonad känsla och resesängens mjuka tyger är sköna mot barnets hud.

 

Ålder
BABYBJÖRN Resesäng Light kan användas från det att barnet är nyfött tills hon eller han är ungefär tre år. 

Material
Sängtyg, silver och svart: 100% polyester
Botten- och nättyg består av 100 % polyester.
Madrassöverdrag: 70% polyester, 30% bomull

Textilierna närmast barnet är testade och godkända enligt Öko-Tex Standard 100, klass 1 för babyprodukter. De är garanterat ofarliga för barns ömtåliga hud och kan inte framkalla allergier.

Säkerhet
Stabil konstruktion med bottenplatta i den medföljande madrassen gör att sängen står stadigt.

Mått
Madrass: 60 x 105 x 4 cm.
Utfällt läge: 82 x 112 x 64 cm.

Skötselråd
Både madrassöverdrag och sängtyg är avtagbart och kan maskintvättas med skonsamt tvättmedel. Varken madrasstyget eller yttertyget bör torktumlas.

Varumärke Babybjörn
Färg Svart
Material 100% polyester
Tillgängliga storlekar Madrass: 60x105x4cm. Utfällt läge: 82x112x64cm. Hopfällt läge: 60x49x14cm.

Babybjörn

I år har det gått precis femtio år sedan starten. BabyBjörn är alltjämt ett svenskt familjeföretag, men produkterna finns idag över hela världen och den ursprungliga affärsfilosofin har visat sig vara hållbar, precis som produktkvaliteten. Trender må ha kommit och gått, men små barns behov av trygghet och närhet har inte förändrats.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.