icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Asperö Matbord med Inlägg har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
RGE

Asperö Matbord med Inlägg


8 495 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 2-5 vardagar
Mer från: Bord RGE Matbord

Asperö matbord är ett snyggt och stabilt bord för den rymliga matplatsen. Bordet kommer med iläggskiva vilket gör att bordets längd kan vara 180 eller 230 cm långt!

Asperö är en enkel möbelserie i lätt och elegant design. 

 


Material: Ljus ekfanér, Plywood

Färg: Vit
Mått (HxBxL): 74.5 x 95 x 180/230 cm
 
Varumärke RGE
Färg Ek

RGE

Bolaget startade 1997 av Jan-Erik Allstrin i Upplands Väsby som ett mindre tradingbolag. 2007 hade R.G.E AB växt ur sina lokaler i Upplands Väsby och flyttade då till nybyggda lokaler i det expansiva logistikområdet i Rosersberg norr om Stockholm. R.G.E AB har en tradition i att presentera ett antal nyheter varje år och ser det som en viktig positionering på marknaden. Idag har R.G.E AB flera egna produktserier bestående av matgrupper, förvaring och hallmöbler.

Leveranstid 2-5 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.